Özel Motosiklet Dersi

Özel Motosiklet Dersi

Özel Motosiklet Dersi

Özel Kasımpaşa Sürücü Kursu :: ÖZEL MOTOSİKLET DERSİ

Motosiklet ehliyeti veya motosiklet eğitimi almak istiyorsunuz. Nerede ve nasıl alacağınızı bilmiyorsanız, Özel Kasımpaşa Sürücü Kursu olarak sizlere yardımcı olmak ve kaliteli eğitimi vermekten keyif duyarız. Öncelikle kullanmak istediğiniz motosikletin silindir hacmi, motor gücü ve ağırlığını bilmemiz gerekiyor ve ona göre uygun eğitimi olağan motosiklet ile istisnai pistimizde özel ders imkanını sağlıyoruz.

Özel motosiklet eğitimlerimiz trafiğe kapalı istisnai pistimizde yapılmaktadır.

Motosiklet eğitimlerimizde önceliğimiz denge unsurudur. Denge de durabilen yani kısaca bisiklet kullanabilen tüm adaylar motosiklet eğitimi almak için kurumumuza müracaat edebilirler. Daha önceden motosiklet kullanma şartını aramamaktayız. Pistimizde alacağınız eğitimlerde trafikte motosiklet kullanmaya başlamanız için yeteri kadar düzeyde olacaktır. Özel motosiklet eğitimlerimizde motosiklet sürüş seviyenize göre kişiye istisnai motosiklet kullanma ve ders çizelgesi oluşturulur. Eğitim devamlılığında motosiklet eğitiminde başarılı olmanız durumunda rahatlıkla trafik ortamında motosiklet sürebilecek durumda olursunuz.

Motosiklet eğitimlerimizde kişiye istisnai motosiklet, kişiye istisnai başlık, kişiye istisnai kask, kişiye istisnai dizlik, kişiye istisnai dirseklik, kişiye istisnai eldiven, kişiye istisnai motosiklet montu, kişiye istisnai kulaklık telsizi ve kişiye istisnai yağmurluk temin edilir.

Eğitimlerimizde kullandığımız motosikletler; 100cc Cup – Honda CB 125 – Bajaj Pulsar NS200 – Honda CBF 500 – Yamaha Fazer 600 eğitim motosikletleri kullanılır.

Özel Kasımpaşa Sürücü Kursu olarak motosiklet eğitimlerimizi klasik yöntemlerle ve klasik sürücü kurslarının izlediği metod ve eğitim anlayışıyla yapmıyoruz. Sizden daha önce motosiklet kullanmanızı beklemiyoruz. Motosikleti size tam anlamıyla öğretiyor ve kurs bitiminde artık birer motosiklet sürücüsü olarak sizleri mezun ediyoruz.

Motosiklet eğitimleri ve motosiklet sürücü adayları eğitimi 2 teker üzerinde olduğu için diğer araç eğitimlerinden farklıdır. Herhangi bir risk durumunda yaralanma riskiniz bulunmaktadır. Motosiklet eğitimi alacağınız kurumu tercih ederken size ne kadar ehemniyet veriyorlar ve sizin güvenliğinizi ne kadar düşünüyorlar bu konulara dikkat etmelisiniz.

Özel Kasımpaşa Sürücü Kursu olarak eğitimlerimiz güvenliğinizi ve sizi önemsiyoruz. Sizler için uyguladığımız güvenlik şartlarımız;

  • Seviyenize olağan eğitim aracı ile başlangıç
  • Kolaydan zora kademeli eğitim
  • Eğitim alanının güvenli fiziki koşulları
  • Gücü sınırlandırılmış eğitim araçları
  • Düşmeyi mani olan istisnai aparat kullanımı
  • Tam teşekküllü koruma ekipmanı
  • Uzman eğitimciler eşliğinde çalışma
  • Telsizle kulaklıktan yönlendirme

Tamamı “İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri” sertifikalı, tam donanımlı, tecrübeli, sabırlı ve anlayışlı eğitmenlerimiz eşliğinde motosiklet kullanmanın keyfini süreceksiniz. Eğitimlerimiz 7 dönümlük istisnai motosiklet eğitim pistimizde yapılmaktadır. Şehrin merkezinde haftanın her günü istisnai motosiklet eğitimi veriyoruz. İddialıyız…

Motosiklet pistimize aşağıdaki İletişim yazısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://ozelkasimpasasurucukursu.com/iletisim

okskadmin